2020 - Szeptember

Jelenleg olvasott magazin 2020 - Szeptember Előző magazinok megtekintése


Kezdőlap / Stratégiai partner hírek

Nagy szakmai elismerés részünkre az, hogy rövid tárgyalás után bennünket választott céljai eléréséhez a Europ Assistance. A mindkét fél számára előnyös együttműködés legnagyobb haszonélvezői első fázisban az iMarketing felhasználó vállalkozások, melyek a piacon elérhető árhoz képest akár 20%-kal kedvezőbben juthatnak a Europ-Assistance termékeihez.

A jövőt illetően hasonló egyedi kedvezményt szeretnénk elérni az eKözpont-ban regisztrált és önkormányzati ügyfeleink részére is.

Kis türelmet kérünk a felhasználóktól, mert, ahogy nekünk is illesztenünk kell a partner ajánlatát és annak elérését a rendszerünkbe, úgy neki is el kell készítenie a kiszolgáló hátteret.

A konstrukció, és a teljes ügymenet hamarosan elérhető lesz az iMarketing modulban. Addig is várjuk megtisztelő kérdéseiteket az info@vallalkozásvezerlo.hu e-mail címen!

Europ Assistance Vállalkozás Vezérlő
2020-10-20 07:07:29
Lőrincz Balázs

Házat, autót és gépeket régóta, felhőalapú szoftvert azonban rövid ideje lehet cégeknek lízingbe venniük.

Mint Vállalkozás Vezérlő célunk, hogy a lehető legjobb, és legkomplexebb, és megfizethető árú szoftvereszközökkel lássuk el a felhasználóinkat, azonban a Korona-vírus okozta helyzetben még inkább fontos tovább segítenünk. Megkérdezve több száz felhasználónkat ugyanazt a véleményt kaptuk, melyre mi is jutottunk. Havidíjas konstrukcióval nagy terhet tudunk levenni a vállatokról, és az újonnan csatlakozókéról egyaránt.

Örömmel mondhatjuk, hogy megtaláltuk azt a finanszírozó partnert, mely ebben professzionális megoldással tud szolgálni. A Grenke és a Vállalkozás Vezérlő között létrejött egyedi megállapodás alapján felhasználóink a jövőben lízingbe vehetik termékeinket. Ezzel nem egyösszegben kell megfizetniük az éves díjat, hanem minimális költségek mellett havidíjasíthatják.

Természetesen nem áll meg itt az együttműködés, tovább segítjük a felhasználóinkat azzal, hogy az iMarketingen belül, egyszerű ügymenet mellett a piacon elérhető árhoz képest jobb ajánlattal igényelhetnek liízingfinanszírozást egyéb beruházásukhoz.

A konstrukció, és a teljes ügymenet hamarosan elérhető lesz az iMarketing modulban. Addig is várjuk megtisztelő kérdéseiteket az info@vallalkozásvezerlo.hu e-mail címen!

GRENKE Vállalkozás Vezérlő
2020-10-20 07:07:04
Lőrincz Balázs