2020 - Szeptember

Jelenleg olvasott magazin 2020 - Szeptember Előző magazinok megtekintése


Kezdőlap / Információ

A legenda szerint Midasz királynak egy istenség teljesítette a meggondolatlan kívánságát, mégpedig azt, hogy mindaz, amit megérint, azonnal változzon arannyá.

A király öröme nem tartott sokáig, mert az étel és az ital, sőt szeretett lánya is arannyá változott érintésére… A legenda másik része szerint ezt a tulajdonságát egy fürdőzéssel a Pactolus folyócskában el is veszítette.

Manapság a koronavírus járvány idején nagyjából mindenki szeretne egy amolyan fordított Midasz király lenni, vagyis a lehető legkevesebb tárgyhoz, személyhez hozzáérni, félve attól, hogy megfertőződik.

Midasz király

Erre a helyzetre a kereskedelmi tevékenységet végző cégek próbálnak reagálni és a lehetőségekhez képest megpróbálnak vigyázni a munkatársak és a vásárlók egészségére. Természetesen a reális fertőzési veszély kisebb, mint az emberek félelmei, viszont amelyik vállalkozás nem fordít energiát a folyamatai átszervezésére annak érdekében, hogy a legkisebbre csökkentse az érintéssel átadható fertőzés esélyét, az biztosan ügyfélvesztésre számíthat.

Talán a vendéglátás és az élelmiszer kereskedések a legjobban érintettek a témában, hiszen az étkezésünket nem spórolhatjuk meg, illetve a teljes lakosságot ki kell szolgálniuk.

Amennyiben kialakítják a vásárlókat védő intézkedéseket, abban az esetben biztosan számíthatnak a vásárlóik visszatérésére, illetve azok a cégek, akik hangsúlyosan képviselni is tudják az intézkedéseik hatásosságát, akár más vállalkozások ügyfeleit is elcsábíthatják.

Sajnos egyelőre nincs meg a XXI. század Pactolus folyócskája, amiben megfürödve immunissá válhatnánk a koronavírusra, így fel kell készülnie minden cégnek az érintésmentes vásárlási- és fizetési szolgáltatások bevezetésére!

2020-10-20 07:08:10
Szép Roland

Kedves zalai kisváros, Járási központ, ahol nemcsak dolgos emberek, jó borok, hanem sok törekvő vállalkozó és a fejlődésben, fejlesztésben elkötelezett önkormányzat is van, nem csoda hát, hogy a otthonra leltük és elsajátítottuk a Szentgróti érzést.

Nemcsak otthonunk van itt, a Vállalkozás Vezérlő és Zalaszentgrót jó ideje együttműködik.

Baracskai József Polgármester Úr meghívásának eleget téve részt vehettünk a vállalkozói esten, melynek házigazdája a kiváló szentgróti borász volt, Dóka Éva személyében.

Baracskai József Lőrincz Balázs Szép Roland
Baracskai József Lőrincz Balázs Szép Roland


Részünkről Szép Roland kollégánk tartott izgalmas prezentációt, ismét bizonyítva a személyes jelenlétben rejlő lehetőséget, hiszen nemcsak a csatlakozó vállalkozókat sikerült a rendszerünkbe invitálni, elnyertük a Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Elnökének, Kovács Dezső Úrnak elismerését is, akivel megyei szinten folytatjuk a Szentgróton megkezdett munkát.


A látogatás másik nem kevésbé fontos aktualitása pedig az az egyedülálló projekt, melyben a Zalaszentgrót Önkormányzata, a Digitális Jólét Program, a ZMVA és a Vállalkozás Vezérlő vesz részt. A Felek összefogásában hamarosan Digitális Jólét Pontot nyitunk meg a városban, ezzel a budaörsi DJP Pontunk mellett immáron a második Vállalkozás Vezérlő DJP Pont nyílik meg 6 hónapon belül.

Zalaszentgrót DJP ZMVA Vállalkozás Vezérlő
2020-10-20 06:59:57
Lőrincz Balázs

A nyereményjátékokat biztosan nem kell különösebben bemutatni, ugyanis rendszeresen találkozhat vele mindenki…

Alapvetően egy olyan marketing eszköz, ami viszonylag kis költséggel jó vevőszerző lehetőséget biztosít a cégek számára. Az interneten vannak olyan nyereményes oldalak, ahol kifejezetten a címlista építése a cél, viszont akár 50 -100 ezer Forint is lehet a játék indításának a díja.

Természetesen az iMarketing rendszerében is van lehetőség ilyen típusú reklám tevékenységre, viszont nálunk ez teljességgel ingyenes szolgáltatás!

Pár egyszerű lépéssel te is elindíthatod a saját nyereményjátékodat, amivel az eKözpont tagok figyelmét magadra irányíthatod!

Hogyan tudsz létrehozni nyeremény felajánlást?

Lépj be az iMarketing felületére és válaszd ki a “Nyeremény felajánlások” menüt a bal oldalon!

Nyeremény felajánlása

Ezt követően kattints az “Új nyeremény felajánlása” gombra!

Új nyereményjáték indítása

Add meg a nyeremény nevét, értékét, illetve tölts fel egy fotót, ami jól megmutatja a termékedet, szolgáltatásodat!

Adatok kitöltése

Ha van YouTube videód, vagy külön oldalad a nyereménnyel kapcsolatban, akkor azokat is add meg a megfelelő mezőben, majd alul a nagy szövegmezőbe írd meg mit kell a cégedről, vagy a szolgáltatásaidról tudni. (Csak röviden, hogy el is olvassák az érdeklődők!)

Végül fogadd el az adatkezelési és adatvédelmi feltételeket és kattints a “Felajánlás elküldése” gombra.

Leírás megszerkesztése

Ha minden rendben ment, akkor a képernyőn a felajánlott nyereményed megjelenik a listában “Várakozó” státuszban.

Miután kollégánk felvette veled a kapcsolatot és teljesen átbeszéltétek a részleteket, akkor fogjuk jóváhagyni a nyereményt. Ennek a mozzanatnak jogi és minőségbiztosítási szerepe van, ezért kérjük a türelmedet!

Csinálj hírverést!

Miután felkerült az oldalra a nyeremény, érdemes a saját ismeretségi körödben, esetleg közösségi média felületeden meghirdetni ezt, mert ezzel is több embert érhetsz el, akik a vevőid lesznek.

Sorsolás

Amikor az utolsó tombolát is megvásárolták az eKözpontosok, sorsolásra kerül a nyeremény. Ezt egy automata rendszer végzi, aminek az eredményéről te és a nyertes is értesítést kap, illetve az aktuális eMagazinban (az eKözpontosok elektronikus újságja) közzétesszük a nyereményedet és a nyertes nevét.

Nyeremény átadása

Ennek a folyamata nagymértékben függ magától a nyereménytől, hiszen teljesen más egy hajszárító, vagy egy mosógép eljuttatása és egy éttermi vacsora, illetve egy sétahajózás is teljesen máshogy kerül átadásra. Ennek részleteit előre megbeszéljük veled, ezért is szükséges, hogy a munkatársunk a jóváhagyás előtt egyeztessen veled.

A lényeg, hogy amennyiben van lehetőséged, készíts fotókat vagy rövid videót az átadásról, vagy kérd meg a nyertest, hogy készítsen maga egy pár képet használat közben a nyereményéről.

Ezeket a képeket felhasználhatod annak a bizonyítéka ként, hogy nem átverésből készítettük el a játékot, illetve motiválhatod a lehetséges vevőidet egy következő ilyen szervezésekor!

Próbáld ki az új funkciót, indíts nyereményjátékot!

2020-09-04 07:54:00
Szép Roland