2021 - December

Jelenleg olvasott magazin 2021 - December Előző magazinok megtekintése


Kezdőlap /

A jövőben a Zala Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány is csatlakozik a Vállalkozás Vezérlő által életre hívott együttműködéshez, melynek keretében a Modern Vállalkozások Programja és a Magyar Könyvelők Országos Egyesülete által kezdett rendezvényekhez csatlakozik, valamint elérhetővé teszi szolgáltatását az MKOE és a Vállalkozás Vezérlő ügyfelei számára.

Úgy gondoljuk a megfelelő körforgás ezzel biztosítottá válik, hiszen a ZMVA nemcsak vállalkozó auditot, vállalkozási tanácsadási, pályázatírói szolgáltatással szolgálja ki ügyfeleinket, hanem a pályázatokhoz önerőt vagy vállalkozásindításhoz, vállalkozásfejlesztéshez forrást is biztosít.

 

        

2021-12-05 10:02:21
Lőrincz Balázs

A pandémia 2020 márciusában elviselhetetlen terhet rótt jellemzően az idősebb korosztály mindennapjaira. A Digitális Jólét Programmal, mint szakmai szervezettel szóbeli megállapodás alapján budaörsi számítástechnikai üzletünk és szervízünk azonnal a helyzet enyhítésébe kezdett, ingyenesen segítve a betérő digitális problémákkal rendelkező állampolgárokat. A Vállalkozás Vezérlő által működtetett Budaörsi eKözpont-DJP Pont 2020 decemberének elején tudott csak hivatalosan megnyitni, és büszkén mondhatjuk, hogy azóta havi 80-100 lakos ilyen irányú problémára adtunk megoldást térítésmentesen.

E munkánkat elismerendő a Digitális Jólét Program további munlára kért fel idén decemberben, melyet elfogadtunk, így biztosíthatjuk, hogy a budaörsi polgárok és akár az egyre több távolabbról érkező érdeklődő megfelelő digitális útbaigazítást és segítséget kapjon a jövőben is.

 

.  

2021-12-05 09:59:21
Lőrincz Balázs