2020 - December

Jelenleg olvasott magazin 2020 - December Előző magazinok megtekintése


Kezdőlap /

A Vállalkozás Vezérlő Csoport, egy hete nyitotta meg az ország első eKözpont - DJP Pontját Budaörsön. A megnyitás után még nagyobb lett azon idősebb látogatók száma a budaörsi TBPC Boltban, akiknek kollégáink segíteni tudnak.

A működés első hete igazolta azt a pilot projektet, melyet a Digitális Jólét Programmal kezdtünk, aminek lényege, hogy olyan szakmai műhely legyen a Pont otthona, ahol azonnal hardveres és szoftveres segítséget kaphatnak ingyenesen a látogatók.

eKözpont - DJP

 

Képünkön a 25. boldogan távozott felhasználónk, aki segítséget kapott notebook-ja működéséhez, valamint tájékoztatást, hogyan használhatja az eKözpont-ot.

eKözpont - DJP

 

A maszkban kevésbé látható, azonban nagyon elégedetten távozott!

Örülünk, hogy segíthettünk, azzal, hogy tudást adtunk!

2020-12-11 10:57:01
Vállalkozás Vezérlő

2020 december 3-án nyitottuk meg a DJP Pontunkat Budaörsön, amelyről a városi TV készített helyszíni riportot. A felvételt másnap tűzték műsorra.

Nézd meg az eseményről készült videót itt a magazinban!

A teljes adást itt nézheted meg: TV2040 - Minden, ami Budaörs

2020-12-05 16:10:34
Káposztás Cintia

Március óta már működtetjük Digitális Jólét Pontunkat Budaörsön, azonban a Korona- Vírus helyzet miatt a hivatalos megnyitó december elejére került.

A Közép-magyarországi régióban ezidáig az első és egyetlen DJP Pont a Vállalkozás Vezérlőé, mely 100%-ban saját tőkéből, kizárólag társadalmi felelősségvállalás okán üzemel.

TBPC Bolt bejárat TBPC Bolt beltér

A megnyitón részt vett a Vállalkozás Vezérlő stratégiai partnere, a Digitális Jólét Nonprofit Kft. részéről Szabó Miklós Úr, valamint Savanyú Péter Úr a Digitális Jólét Program Hálózat Közép-magyarországi regionális vezetője, aki megköszönte a Vállalkozás Vezérlő erőn felüli fáradozását, kiemelkedő eredményeit és további sikereket kívánt.

A Vállalkozás Vezérlő nevében Lőrincz Balázs COO hangsúlyozta, hogy a Vállalkozás Vezérlő elkötelezett a digitalizációs edukációban, és kiemelte, hogy a budaörsi DJP Pont igazán különleges, hiszen egyrészt számítástechnikai boltként, szervizként is működik, így pontos, szakmai tájékoztatást kaphatnak a betérő felhasználók, másrészt eKözpont is, mely új távlatokat nyit a magánszemély felhasználók tájékoztatásában.

Gyere és látogsd meg a legújabb DJP és eKözpontot!

Cím: 2040 Budaörs, Szabadság út 14.

 

2020-12-04 13:37:48
Káposztás Cintia