2021 - November

Jelenleg olvasott magazin 2021 - November Előző magazinok megtekintése


Kezdőlap /

Folytatódott a Budapesti Gazdasági Egyetem és a Vállalkozás Vezérlő edukációs együttműködése, melynek keretében Vácziné dr. Takács Edit PhD. adjunktus asszony meghívására Lőrincz Balázs Üzletfejlesztési Igazgató tartott előadást a Vállalkozás Vezérlő szoftverendszerének bemutatása mentén a hazai digitális kompetenciákról és lehetőségekről.

Következőkben az Egyetem felkérésére, a 2022.03.16-19 közötti projekthéten, Vállalkozói szemléletformálás és digitalizációs versenyképesség növelése a KKV szektorban címmel 10 órás előadást folytatunk, melynek keretében előadást tart

Czimbalmos Levente

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Informatikai Kollégiumának Titkára, a Modern Vállalkozások Programjának Szakmai Vezetője

 

Matyóka Zoltán

Magyar Könyvelők Országos Egyesületének Elnöke, Cégvezető, Hiventures szakmai partnere

 

Varga Miklós

Zala megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány Vezérigazgatója

 

Lőrincz Balázs

Vállalkozás Vezérlő Csoport Üzletfejlesztési Igazgatója

2021-12-05 07:55:36
Lőrincz Balázs

Novemberben megkezdtük a TÁV IT szolgáltatás bevezetését az MKOE tagság számára. A bevezetés a szolgáltatás teljes megismertetésével folytatódik, melynek keretében heti szinten 5 -5 tag könyvelőirodát auditálunk és mérjük fel hardveres és szoftveres állapotát, egyben online javítva és beállítva szoftvereit és hardvereit.

A jövőben a szolgáltatásunk minden meglévő és új tag számára elérhetővé válik egy az MKOE által elérhető kiemelten kedvezményes áron.

2021-12-05 07:53:22
Lőrincz Balázs

2022 fontos és meghatározó éve lesz a Vállalkozás Vezérlőnek, a sikeresség jegyében partnerségbe kezdtünk a Gyógyszerész a Háznál Kft-vel, mely egyedülálló módon fogja kiszolgálni lakossági ügyfeleinket. Olyan Gyógyszer házhosszállítási lehetőség lesz elérhető rendszerünkben, ahol néhány kattintással rendelhetik meg akár vényköteles gyógyszereiket, akár ingyenes házhozszállítással.

A szolgáltatás részévé válik egy 7/24-es call center szolgáltatás is, mely állandó gyógyszerészi felügyeletet tesz lehetővé.

 

2021-12-05 07:53:07
Lőrincz Balázs

A fejlődés elengedhetetlen feltétele a megfelelő munkakörnyezet. A Vállalkozás Vezérlő Budaörs és Zalaszentgróti képviselete után cégcsoport szinten új irodába költözik.

Új, de nem ismeretlen irodába költözünk, hiszen legrégebbi partnerünk az MKOE lesz az új szomszédunk, immáron Budapesten.

2021-12-05 07:50:02
Lőrincz Balázs