2020 - November

Jelenleg olvasott magazin 2020 - November Előző magazinok megtekintése


Kezdőlap /

A vírushelyzetben a cégek mellett a lakosság számára is kiemelten fontos a digitalizációval összefüggő tudás elérése, illetve mind szélesebb körű használata.

A személyes kapcsolatok minimálisra csökkenésével a napi teendőink egyre nagyobb része kerül fel a világhálóra, amire talán a vásárlás a legjobb példa, de természetesen ügyes-bajos dolgainkat is szeretnénk digitálisan intézni. A vállalkozások részéről szinte kötelező az átállás, viszont ezt a lakosknak is tudniuk kell követni. Elsősorban a nem digitális benszülötteknek jelent problémát a modern eszközök és rendszerek használata, így nekik van szükségük a legnagyobb segítségre. Pontosan ebben segít a Vállalkozás Vezérlő által Budaörsön megnyíló eKözpont – Digitális Jólét Pont.

Budaörsi Napló

 

Olvasd el a cikket a Budaörsi Napló oldalán: Hamarosan eKözpont – Digitális Jólét Pont nyílik Budaörsön

 

Az eKözpont – Digitális Jólét Pont Budaörsön a Szabadság út 14. szám alatt, 2020. december 2-án nyílik meg. 

 

2020-12-01 11:35:02
Vállalkozás Vezérlő

A Vállalkozás Vezérlő régóta együttműködik a Digitális Jólét Programmal, közös neuralgikus pont annak a tevékenységnek a közös felvállalása, mely elsősorban a lakossági digitalizációra van pozitív hatással, de nem szorítja háttérbe a vállalkozói digitalizáció erősítését.

A Digitális Jólét Program felismerte, hogy a Vállalkozás Vezérlő szoftvermoduljai nagy segítségére lehetnek a digitalizálandó szegmenseknek, így az együttműködés alapján a Vállalkozás Vezérlő Alapszoftver Csomag, Digitális Jólét Alapszoftver Csomag lesz. Az együttműködés keretében a Neumann János Nonprofit Kft. által országosan DJP Pont hálózat a Vállalkozás Vezérlővel közösen dolgozik a vállalkozói és lakossági felhasználók Vállalkozás Vezérlő rendszerbe történő regisztrációjában, és azt követően a felületeken történő képzésekben egyaránt.

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem a fenti együttműködésbe kapcsolódik be, mint a magyar helyi önkormányzatok képzésére legnagyobb hatással bíró intézmény. AZ NKE – Vállalkozás Vezérlő együttműködés alapján ajánlja a települési önkormányzatok részére a Vállalkozás Vezérlő rendszerének önkormányzatoknak készített, Városiapplikációt kiváltó modulját, hogy azok oda becsatornázhassák a települések lakosságát, egyben a DJP céljaival szinkronban segítsék a képzést, és növeljék a területükön megtalálható vállalkozások sikerességét.

Hisszük, hogy a Vállalkozás Vezérlő - Nemzeti Közszolgálati Egyetem - Digitális Jólét Program háromoldalú megállapodás nagymértékben segíti hazánk digitalizációs törekvéseit, és példa lehet a határon túli magyarok digitalizációs helyzetének javítására.

Minta voucher
Önkormányzati voucher

A Vállalkozás Vezérlő nevében az együttműködés alapjául azt a felajánlást tesszük, hogy visszavonásig a hazánkban 1 000 fő lakosságszám alatti települési önkormányzatoknak ingyenesen bocsátjuk rendelkezésre a termékünket.

NKE NKE-KTI
DJP Vállalkozás Vezérlő

 

2020-11-19 14:34:21
Lőrincz Balázs

A Vállalkozás Vezérlő célja Digitális Jólét Program, az MKIK/BKIK/MVP, és az ITM elképzeléseivel szinkronban az, hogy szoftver termékeinkkel segítsük célzottan jelen pillanatban elsősorban a budapesti és Pest megyei szállodákat, éttermeket és vendéglátóhelyeket.

Ennek okán, partnerünk az NKE szervezésében November 12-én megrendezett konferencián azt a felajánlást tettük, hogy a 100 étteremnek és vendéglátóhelynek 12 hónapra ingyenesen rendelkezésre bocsátjuk szoftvereinket, további 100 szállodának, étteremnek és vendéglátóhelynek pedig csökkentett áron adjuk a termékeink használatát.

Minta voucherek
FoodOrigo - Díjmentes - MSZÉSZ FoodOrigo - Díjmentes - MVI

A felajánlás célba juttatásában, a szervezésben, mint szakmai szervezettekkel, partnereinkkel a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségével és a Magyar Vendéglátók Ipartestülete kívánunk együttműködni.

Termesztésen érezzük, hogy a turisztika újraindításához ágazatok közötti összefogásra van szükség, így Simon András úr és az NKE véleményét alapul véve további felajánlást teszünk, melynek okán 2021 tavaszán, második körben a vidéki szereplőknek is komoly kedvezményt fogunk biztosítani.

NKE NNKE-KTI
MSZÉSZ Vállalkozás Vezérlő MVI

 

2020-11-19 13:47:48
Lőrincz Balázs

A NKE Gazdaság és Versenyképesség Kutatóintézet által szervezett Hol tart a munkaerőpiac beindítása? c. konferencián partnerünk az egyetem meghívására vettünk részt, és volt alkalmunk bemutatni rendszerünket, valamint megvitatni a digitalizációs problémákat, megoldásokat, valamint körbejárni a hazai turizmus mai problémáit és az erre irányuló megoldási javaslatokat.

A szervezésért és tökéletes lebonyolításért köszönetet mondunk Dr. Kutasi Gábor úrnak és Balázs Melinda kisasszonynak, illetve a Nemzeti Közszolgálati Egyetemnek.

Elsőként Szép Roland kollégánk tartott előadást a Vállalkozás Vezérlő Kft. digitális megoldásairól az önkormányzatok, a vállalkozások és a lakosság számára.

A továbbképzés és digitalizáció kerekasztal témája: Mire használták a holtidőt a cégek termelékenység, továbbképzés, digitalizáció, távoktatás szempontjából?–volt.

Dr. Kutasi Gábor és Szép Roland
Dr. Kutasi Gábor és Szép Roland

Lőrincz Balázs kollégánkat, Czimbalmos Leventét a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara – Modern Vállalkozások Programja részéről, és Bencze Róbertet, a PwC Magyarország képviseletében Dr. Rab Árpád információs társadalom kutató, a Budapesti Corvinus Egyetem docensé kérdezte.

Mentorunk Krompaszky Gábor a Turizmus kerekasztal résztvevőjeként Simon András kérdéseire válaszolt Győrffy Katalin (Tauck), Flesch Tamás (Szállodaszövetség/Continental Szállodalánc), Kovács László (Magyar Vendéglátók Ipartestülete) társaságában.

A Vállalkozás Vezérlő Kft. nevében a budapesti és pest megyei éttermek és vendéglátók megsegítésére a beszélgetésen részt vett Flesch és Kovács urak által képviselt szervezeteknek felajánlást tettünk.

 

NKE NKE-KTI MVP
PwC MSZÉSZ MVI
MKIK Vállalkozás Vezérlő

 

2020-11-19 09:14:03
Káposztás Cintia

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy együtt dolgozhatunk több fejlesztésen új partnerünkkel. Közös szándékunk, hogy további szakmai partnerek bevonásával több, olyan átfogó fejlesztést hozzunk létre, melyet a mi oldalunkról, úgy csatornázhatunk majd be a Vállalkozás Vezérlő keretrendszerbe, hogy azzal tovább segíthessük a Lakosság- Vállalkozás- Önkormányzatok viszonylatban a résztvevőket.

A következő évben olyan szoftvereket vezetünk be, melyek eddig nem voltak elérhetőek, és nagymértékben tudnak digitalizációs megoldásokkal segíteni az agrár szektorban, egyben segítve a hazai lakosságot, hogy néhány kattintással elérjék a magyar termelők által előállított hazai termékeket.

Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft. Vállalkozás Vezérlő

 

2020-11-19 08:49:41
Vállalkozás Vezérlő

Amint arról már beszámoltunk, 20 állomásos, minden megyében egy vállalkozás példájával alátámasztott szakmai sorozatunkban a digitalizáció nehézségeit, szükségességét, és a Vállalkozás Vezérlő által nyújtott megoldásokat fogjuk szakmai partnereink véleményeivel bemutatni.

A tervezett műsorterv elnyerte Úsz Illés fejlesztéspolitikai kommunikáció összehangolásáért felelős Miniszteri Biztos Úr támogatását, és várhatóan a Kölcsey Televízió gondozásában, gyártásában 2021. első negyedévében elkezdődnek a műsorok forgatásai. A Műsorok országosan elérhetőek lesznek a Helyi Televíziók Országos Egyesületének tagjainak műsorán, és természetesen a Vállalkozás Vezérlő Official Youtube csatornán.

Kérjük az iMarketing felhasználó vállalkozásainkat, amennyiben kedvük van a példaként felhozott vállalkozások egyikévé válni, ezzel komoly nyilvánosságot kapni, úgy néhány mondatban írják le idevágó történetüket, tapasztalásukat, és küldjék el 2020 december 31-ig a tvmusor@vallalkozasvezerlo.hu e-mail címre.

Helyi Televíziók Országos Egyesülete Vállalkozás Vezérlő

 

2020-11-19 08:42:25
Vállalkozás Vezérlő

A Digitális Jólét Nonprofit Kft., mint szakmai partnerünk, ahogy a Vállalkozás Vezérlő munkáját, úgy más társaságokét is folyamatosan segíti.

Az egyes ágazati szereplők bevezetésre váró újításai mellé, amennyiben szükséges szoftver is kell. Büszkék vagyunk, hogy a DJN Kft. a Blaupunkt személyében, olyan partnerrel kapcsolt össze bennünket, melynek neve mindenki számára ismert és közösen belekezdhetünk egy igen innovatív projektbe, melynek hatásait az eKözpont portálunk felhasználói 2021 tavaszán már érezhetik is.

DJP Blaupunkt Vállalkozás Vezérlő

 

2020-11-19 08:08:16
Vállalkozás Vezérlő

Ajánlatunk a vendéglátóknak, szállásadóknak - FoodOrigo

FoodOrigo

FoodOrigo modulunk éttermek és élelmiszerüzletek számára azonnal bevezethető, forgalmi jutalék helyett jól kalkulálható, megfizethető éves díj ellenében.

Akár webáruházként is működhet a rendszer, az étel rendeléseket pedig házhozszállításra és helyben történő átvételre is kérheti az ügyfél.

Lehetőséget biztosítunk a telefonos rendelések kezelésére is, így a rendelési folyamatot egységes formában lehet kezelni minden csatornán.

A FoodOrigo felületén megjelenik minden információ az adott étterem, vagy élelmiszer üzlettel kapcsolatban, így ez megfelel egy teljes értékű honlapnak, vagyis a vállalkozás akár ezt a felületét is tudja önállóan reklámozni.

További kényelmi szolgáltatás az ügyfelek részére a digitális étlap, vagy digitális terméklista. A gyakorlatban ez egy QR kóddal, vagy internetes hivatkozással elérhető digitális felület, ahol az étteremben fogyasztható ételeket-, vagy egy bolt esetében az általa forgalmazott termékeket mutatja.

A FoodOrigo modult használó cégek számára a teljes eKözpont vevőköre elérhető, ez pedig új vásárlók szerzését biztosítja folyamatosan.

Tervezett Funkciók

  • Heti menü rendszer - rendelési összesítővel.
  • Asztal foglalási rendszer.
  • Szoba szerviz rendszer szállásadóknak.
  • Pincér rendelés felvételi modul - konyhai rendelés kezelő modul.
  • Receptúra (gyártás) - készletgazdálkodással - fogyáskezeléssel.

Szállodai Digitális Tájékoztató Rendszer

A szállásadónak a vendégek részére információt kell szolgáltatni mind a szállodai szolgáltatásokkal, programokkal kapcsolatosan, de a házirend, vagy a tűzriadó és egyéb kötelező információkat is meg kell osztania.

Jelenleg sok esetben ezt nyomtatott formában biztosítják a vendégek részére. Ennek hátránya, hogy könnyen elveszhet, egyszerre csak egy személy olvashatja, illetve változás esetén költséges újra legyártani ezeket az anyagokat. A Szállodai Digitális Tájékoztató Rendszer egy felhő alapú szolgáltatás, melyet központilag lehet egyszerűen frissíteni, illetve azonnal az aktuális információkat láthatják a vendégek a saját mobil eszközeiken.

A megjelölt dokumentumokat akár az eKözpont felületére is publikálja a rendszer, vagyis a vendégek már a szállásfoglaláskor is kaphatnak információkat a szállással kapcsolatban.

VaVEBooking - Tervezett szolgáltatás

A VaVEBooking modul az eKözpont-ba és külső weboldalainkra elhelyezett szoba foglalási rendszer, melyet a rendszerünket használó szállásadók vehetnek igénybe. A szállásadók éves díj ellenében vehetik igénybe ezt a modulunkat, szemben a hasonló szolgáltatásokkal, így tervezhető kiadást jelent számukra, illetve lényegesen alacsonyabb költséget.

A szobafoglalási folyamatot a vendégek az eKözpont felületén indíthatják el, illetve a foglalást követően a szükséges személyes adatokat is ezen keresztül továbbíthatják a szállás felé. Tehát digitálisan már előre kitölthetik a szükséges adatbekérőt, így is támogatva a papírmentességet.

További informciókért írjon nekünk az iroda@vallalkozasvezerlo.hu e-mail címre!

2020-11-11 08:47:39
Szép Roland