2021 - Szeptember

Jelenleg olvasott magazin 2021 - Szeptember Előző magazinok megtekintése


Kezdőlap /

A Vállalkozás Vezérlő évek óta a Modern Vállalkozások Programjának auditált és kiemelt szállítója, valamint stratégiai partnere, ezzel párhuzamban a Magyar Könyvelők Országos Egyesületének informatikai szállítója.

Régen dédelgetett vágy, hogy közösen fogjunk össze a Digitalizáció térnyerésének elősegítéséért, melynek módját a Vállalkozás Vezérlő régen kereste.

Büszkén mondhatjuk, megtaláltuk, és immáron bejelenthetjük, hogy a Modern Vállalkozások Programja és a Magyar Könyvelők Országos Egyesülete szoros együttműködésbe kezd, melyhez a digitalizációs alapot a Vállalkozás Vezérlő szolgáltatja.

Az együttműködés kiterjed a közös rendezvényekre, ahol a megjelenő könyvelők egyszerű módon kaphatnak szakmai kredit pontokat, azonban nem áll meg itt, hiszen a könyvelők a jövőben Digitálisan Felkészült Könyvelő minősítést kaphatnak, melynek alapfeltételeit, azaz szoftver, hardvert és TÁV IT szolgáltatást a Vállalkozás Vezérlő biztosítja számukra.

 

  

 

2021-12-04 11:07:32
Lőrincz Balázs

A DPD Magyarország mind nagyobb térnyerésre törekszik, ezen elképzelésük alapján tárgyalásokat kezdeményezett a Vállalkozás Vezérlővel. Tájékoztatásuk szerint látva a Budaörsi eKözpont-DJP Pont sikereit szeretnék, ha a Budaörsi DPD csomagpontjuknak a jövőben a Vállalkozás Vezérlő adna helyt, melyet tisztelettel elfogadtunk.

Az együttműködés következő mérföldköve szerint, hamarosan szoftveres együttműködésbe is kezdünk, valamint a jövőben Zalaszengtróton nyíló DJP Pontunkban is várjuk a DPD ügyfeleit. 

 

 

2021-12-04 11:05:13
Lőrincz Balázs

A Magyar Könyvelők Országos Egyesülete hamarosan 20 éves jubileumát ünnepli. Mint a legmeghatározóbb szakmai szervezet, folyamatosan bizonyítja, hogy elkötelezett a digitalizációs vívmányok iránt, így részt vállal a digitális technológiák iránti elfogadásban, mely komoly hatással van hazánk DESI Indexben elfoglalt pozíciójának előre mozdításában.

A Vállalkozás Vezérlő a jubileumra hozzáférhetővé teszi az online fizetés lehetőségét az MKOE számára. Ezzel a megoldással az eddigiek mellett az MKOE digitálisan területen hazánk legfejlettebb szakmai szervezetévé válik.

 

  

2021-12-04 10:58:33
Lőrincz Balázs