2021 - Augusztus

Jelenleg olvasott magazin 2021 - Augusztus Előző magazinok megtekintése


Kezdőlap /

Az Magyar Könyvelők Országos Egyesülete meghívására a Digiklub vendége volt a Vállalkozás Vezérlő.

 

 

2021-12-04 10:55:46
Lőrincz Balázs

A megyei Top+ pályázatok az adott megyék fejlődését segítik. Idén a Települési Önkormányzatok Országos Szövetségének ajánlására, és szakmai együttműködése mellett további konzorciumi partnereinkkel együttműködésbe kezdtünk Nógrád megye Közgyűlésével, annak érdekében, hogy a megye Önkormányzatainak, Lakosságának és Vállalkozóinak 21. századi digitális megoldások álljanak alanyi jogon rendelkezésre.

Az együttműködés nem merül ki a digitális eszközök szolgáltatásában, aktívan veszünk részt a későbbiekben a három szektor digitális kompetenciafejlesztésében, valamint napi működésüket is célzott oktatásokkal is segítjük.

 

  .   

 

2021-12-04 10:54:49
Lőrincz Balázs

Büszkén jelenthetjük be, hogy budaörsi DJP Pontunk mellett megkezdtük a zalaszentgróti DJP Pont előkészítését. A hamarosan megnyíló DJP Pont nemcsak Zalaszentgrót település, hanem a Szentgróti Járás polgárait is ki fogja szolgálni a Vállalkozás Vezérlő Budaörsi pontjának mintájára a következő szolgáltatási területeken:

  • Informatikai üzlet és szerviz
  • TÁV IT szolgáltatás
  • DJP Mentor Pont
  • Informatikai műhely

Megtiszteltetés, hogy egy eddig példátlan és újszerű együttműködés keretében a Vállalkozás Vezérlő a projekt gazdája, de szorosan együttműködik velünk Zalaszentgrót Városa, és a Zala megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány is.

Az együttműködés alapja, hogy közösen alakítjuk ki a Pontot, és részben közösen vállaljuk annak üzemeltetését, így biztosítva, hogy támogassuk a lakosság azon részének törekvéseit akik nemcsak digitális kompetenciáikat kívánják fejleszteni, vagy hardverjüket javítatnák, hanem azokat is akik a jövőben vállalkozást idítanának a Járás területén.

Nagy Öröm számunkra, hogy bejelenthetjük Savanyú Péter Digitális Programhálózat Igazgató Úrral egyetértésben, hogy a Járás Digitális mentora kinevezésre került, ezzel a Digitális Jólét Program is elköteleződött a pilot projekt iránt.

 

2021-12-04 10:47:05
Lőrincz Balázs

Digitalizációs támogatás a Magyar Könyvelők Országos Egyesületének Nagyköveti Programjához!!

 

MKOE fejlődésében egyre nagyobb szerepet kap az újonnan csatlakozott tagjai által biztosított tapasztalat, piaci ismeret és lelkesedés. A visszajelzések alapján, hogy Egyesület különböző szolgáltatásait és kedvezményeit egyre többen veszik igénybe.

A Vállalkozás Vezérlő, mint az MKOE digitális partnere, olyan digitális fejlesztéssel támogatja az Egyesületet, mely által automatizált módon végezheti a Nagyköveti Programhoz tartozó folyamatait és a teljes szervezést.

Bízunk benne, hogy a jövőben mind több digitális eszközzel segíthetjük hazánk legnagyobb könyvelő szervezetét, hozzájárulva a növekedéshez, valamint közvetve megvalósítva a Modern Vállalkozások Programjának célkitűzéseit is.

 

2021-12-04 10:44:22
Lőrincz Balázs